Усик почув від Повєткіна пропаганду про захист росією України та "натовську армію" біля кордонів рф

Читати російською
Автор

Ексбоксер продовжує захищати агресію своєї країни

Російський ексчемпіон світу Олександр Повєткін розповів про свою розмову з українським діючим чемпіоном світу WBA, IBF, WBO Олександром Усиком. Раніше колишній боксер виправдав повномасштабне вторгнення своєї країни в Україну.

В інтерв’ю YouTube-каналу "Ушатайка" він заявив, що російський диктатор Володимир Путін "все зробив правильно", оскільки в країни-агресора "були дані розвідки".

"Вони подивилися і бачили, що біля наших кордонів скупчується натовська армія. Так була б війна на нашій території. Тож, думаю, все правильно зробили.

Він [Усик] вважає, що на його країну ми напали. Чому вони не кажуть, що відбувалося в Луганську, на Донбасі? Я там був. Скільки там дітей поховали. Вони це не показують, що з Україною робили. Потрібно було раніше цей народ захистити. Це наш народ. Усик вважає, що це все неправда", — резюмував Повєткін після поширення відвертих фейків, перевернувши все з ніг на голову.

Нагадаємо, що Усик активний в медіа, засуджуючи війну росії проти України. Раніше стало відомо, що російські загарбники вкрали бойлер з будинку українського боксера в Київській області.

Нагадаємо, що поєдинок суперважковаговика з Тайсоном Ф’юрі скасували.