Росіяни не хотіли цієї війни: футболіст збірної України втратив зв’язок із реальністю

Читати російською
Автор

Євген Бохашвілі називає росіян миролюбним народом

За його плечима матчі за юнацькі та молодіжні збірні України, виступи за "Дніпро", "Кривбас", "Карпати", "Рух". А також вояжі до Грузії та Білорусі, екзотичний чемпіонат Індонезії. У вересні 29-річний Євген Бохашвілі підписав контракт із румунським клубом "Оцелул".

З Румунією Бохашвілі збирався надовго пов’язати своє майбутнє, але клуб розірвав із ним контракт. Можливо це збіг, але перед цим футболіст дав дуже неоднозначне інтерв’ю.

Румунським ЗМІ Євген розповів, що росіяни – це миролюбний народ, а війну розв’язали політики. І це при тому, що переважна більшість жителів росії підтримують війну проти України і радіють бомбардуванням мирних міст.

"Коли почалася війна, моя сім’я поїхала до Німеччини, як біженці. Багато сімей живуть окремо. Чоловіки змушені залишатися в Україні, решта членів сім’ї поїхала, але повернутися поки не можуть. Думаю, будь-хто, хто має сім’ю, розуміє, наскільки пригнічує ця ситуація…

Погані люди є скрізь у світі, так само, як скрізь є хороші люди. Росіяни не хотіли цієї війни! Я маю на увазі пересічних людей, а не політиків. Ця жахлива війна була і залишається політичною справою. Нормальна людина не може хотіти війни, вбивати.

Я, наприклад, розрізняю простих росіян від людей путіна. Я не можу погано говорити про російський народ. Переважну більшість росіян я вважаю миролюбними людьми. На жаль, прості люди не можуть зупинити війну", — заявив Бохашвілі в інтерв’ю Libertatea.

Євген Бохашвілі народився 5 січня 1993 року в Дніпрі, його тато — грузин, а мама — українка. У цьому ж інтерв’ю футболіст стверджує, що народився в Радянському Союзі.

Раніше ми писали, що український боксер Василь Ломаченко продовжує просувати "русский мир". За публікацію боксера в Instagram на нього вилилося багато критики. Сергій Стаховський навіть порадив взяти Ломаченка "на підвал".