"Ні серця, ні мізків": Селезньов українською мовою висловився про росіян (відео)

Читати російською
Автор

Футболіст кардинально змінив думку після початку повномасштабної війни

Скандальний український нападник Євген Селезньов перейшов на українську мову після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Про це він заявив на каналі "Футбол 1,2,3" під час бесіди із директором каналу Олександром Денисовим. Обидва є уродженцями Донбасу.

Крім того, нападник "Минаю" висловився про росіян, які підтримують війну в сусідній країні.

"Там мозку взагалі немає. Там немає ні серця, ні мозку. Вони якісь промиті, дурні. Що ви робите? Куди ти стріляєш по дітях? Ти й****тий чи що? Яка операція? Ти що, хірург, б*я, чи хто? Хто тебе питав? Я фашист? Та я російською буду з тобою говорити. Який я фашист? Я в Макіївці народився, б*я. У мене прадід герой Радянського Союзу. Який я на**й фашист"? Я просив тебе йти на мою землю?" — заявив Селезньов.

Увага, на відео є ненормативна лексика.

Нагадаємо, рік тому Селезньов потрапив у мовний скандал, відмовившись від спілкування українською мовою з головним тренером "Дніпра-1" Ігорем Йовічевічем.

Раніше повідомлялося, що ексфорвард "Динамо" Олександр Алієв жорстко розкритикував нардепа Миколу Тищенка. Також Олександр пройшовся і по футболісту Івану Ордецю, який зараз виступає за московське "Динамо".