Тимощук завербований ФСБ росії? У мережі спливли цікаві документи (фото)

Читати російською
Автор

Футболіст може бути пов’язаний із російськими спецслужбами.

Відомий український футболіст Анатолій Тимощук, який продовжує працювати тренером у пітерському "Зеніті", попри військове вторгнення росії в Україну, може бути завербований Федеральною службою безпеки рф.

Про це повідомив колишній прессекретар футболіста Віталій Юрченко на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією Юрченка, кілька років тому під час шлюборозлучного процесу Анатолія з дружиною до нього на пошту надійшов цікавий лист від аноніма з документами. В них стверджувалось, що Тимощук нібито підписав договір про співпрацю з ФСБ.

Юрченко натякає, що Анатолій мовчить, доки українці гинуть від рук росіян, бо той завербований ФСБ. Віталій опублікував нібито згоду Тимощука працювати на спецслужби росії, а також присягу футболіста. Документи датовані 2012 роком.

"Чому мовчить Тимощук? Зараз українська спільнота переймається тим фактом, що Тимощук мовчить з приводу війни України та Росії. Але чи випадкове це мовчання? Десь 4 роки тому під час перших новин відносно розлучення, на email надійшло цікаве повідомлення з 5 фото від невідомого адресата. Зараз ці фото у стислому форматі з телефону. Всі документи за 2012 рік", — написав Юрченко, який прикріпив до посту документи, а також приклади почерку та підпису футболіста.

Раніше повідомлялося, що ексдружина Тимощука звинуватила його у контрабанді в особливо великих розмірах.