Зеленський звернувся до пропагандистів рф: "Багатого життя у вас більше не буде"

Читати російською
Автор

Відповідати за злочини війни доведеться усім причетним

Цинічною та "впевненою" брехнею президент України Володимир Зеленський назвав російську пропагаду стосовно обстрілів пологового будинку у Маріуполі, що на Донеччині. Окремо він звернувся до працівників пропагандистських ЗМІ, які підтримують тезу про бомбардування "бази неонацистів", а не вбивство безневинних дітей та жінок.

Про це йшла мова у черговому зверненні очільника держави від 10 березня.

За словами Зеленського, після страшного авіанальоту загинуло троє людей, серед яких — маленька дівчинка. Також маріупольці нарахували 17 поранених, серед яких є медики, малюки та, звісно, жінки.

Утім на російських ток-шоу говорять інше. Про начебто розбиту базу "нецонацистів" та знищення їхніх позицій.

"Воєнні злочини неможливі без пропагандистів, які їх прикривають, — підкреслив Володимир Зеленський. — Хочу сказати їм одну річ: ви будете відповідати так само, як і ті, хто наказує скидати бомби на мирних людей".

Президент пообіцяв відшукати усю власність, котра належить пропагандистам і людям, котрі з ними пов'язані, аби її конфіскувати.

"Ви ж любите багате життя. Любите благополучні країни. У вас цього більше не буде. І це тільки початок", — переконаний політик.

На його думку, всі російські пропагандисти будуть притягнені до відподальність за воєнні злочини. Згодом же їх чекає тотальна ненависть не лише від світової спільноти, а й самих російських громадян. Коли ті зрозуміють, як жорстоко їм брехали.

"Війна ніколи не буває ізольованою. Вона завжди бʼє і по жертві, і по агресору. Агресор просто пізніше це розуміє. Але завжди розуміє. І завжди страждає", — резюмував президент.

Повну інформацію про звернення можна знайти у нашому матеріалі: Ми ніколи не станемо рабами: нове звернення Зеленського (відео)