Після розстрілу пологового будинку в Маріуполі в Британії закликали до ще більш жорсткого удару по путіну

Читати російською
Автор

Росія порушила цілісність та безпеку української держави, що є неприпустимим

Санкційна політика щодо кривавого диктатора володимира путіна з боку Заходу має бути максимально жорсткою і перетворитися на справжій "потік", котрий б’є по економічному благополуччю політика. Таким чином, на новини про обстріл пологового будинку в Маріуполі відреагувала глава британського МЗС Ліз Трасс.

Новина повідомляє "Телеграф", посилаючись на видання "The AGE".

За словами Трасс, іншим країнам потрібно терміново об’єднати зусилля, щоб зупинити розростання російської агресії, яка є абсолютно безконтрольною. Для цього, вважає чиновниця, настав час зробити особисті санкції проти путіна ще жорсткішими, щоб витрати з його боку виключно зростали.

"Якщо ми дозволимо путінському експансіонізму залишитися безкарним, це стане небезпечним сигналом для потенційних агресорів та авторитаристів по всьому світу", — наголосила Трасс.

Більше того, вона порівняла нинішню російсько-українську війну "зсувом парадигми масштабу 11 вересня".

Зазначимо, що Великобританія є однією з тих зарубіжних країн, які надають підтримку Україні та її громадянам із самого початку російської агресії. Слідом за США в Лондоні вирішили відмовитися від споживання нафтопродуктів з росії, місцеві робітники відмовляються приймати російські товари, а президента Зеленського в палатах парламенту проводжають величезними оваціями.