"У Ростов, мабуть, приїхав": шойгу нібито відвідав фронт, але не вірять навіть росіяни (відео)

Читать на русском
Автор

Росіяни не вірять ані в поїздку шойгу, ані в його компетенцію

Міністр оборони росії сергій шойгу, який планує вести війну проти України ще довго, нібито відвідав зону бойових дій в Україні та перевірив передовий пункт управління угрупування російських військ "Схід" на Південно-Донецькому напрямку. Однак у цьому мають сумнів навіть росіяни.

Про поїздку шойгу повідомляє міноборони росії. Там він нібито заслухав доповіді щодо поточної обстановки та характеру дій ЗСУ від командувача угрупуванням та офіцерів штабу та формування штатних підрозділів застосування БПЛА.

Також шойгу нібито непокоїла підготовка російських військовослужбовців до зими. Він наказав подбати, щоб окупанти не мерзли.

"Сергій Шойгу звернув особливу увагу командувача та командирів на своєчасне та достатнє забезпечення всього особового складу угруповання новим зимовим обмундируванням, а також формуванні додаткового оперативного резерву зимової форми одягу та утепленого взуття", — заявили в міноборони рф.

Проте самі росіяни сумніваються, що шойгу ризикнув поїхати далі за Ростов. Вони відзначають, що по відео локацію та дату встановити неможливо і в ньому багато монтажних склейок.

"У Ростов, мабуть, приїхав", "Щось не видно куди приїхав... Одні монтажні склеювання", "Важливий вигляд такий робить, начебто розуміє щось", — пишуть коментатори.

Як розповідав "Телеграф", у мережі поповзли чутки, нібито у президента росії володимира путіна стався серцевий напад і він змушений користуватися послугами своїх двійників. Його прессекретар дмитро пєсков прокоментував цю інформацію, заявивши, що це "утка", а з главою кремля нібито все добре. Проте його коментар лише переконав усіх, що з путіним щось не так.

Зверніть увагу! "Телеграф" зібрав думки експертів, якою буде війна у найближчій перспективі: Українці зрозуміли, що війна — це надовго: три сценарії на осінь-зиму