"ЗСУ доживають останні дні": переляканих росіян спробували заспокоїти диким фейком про Зеленського та Залужного

Читати російською
Автор

Пропагандисти намагаються заспокоїти росіян, але виходить смішно

Росіяни продовжують плодити шалені теорії про те, куди зник Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. У своєму потоці абсурду вони взагалі дійшли до того, що ЗСУ скоро "перестануть існувати".

Цю шизоїдну маячню на повному серйозі росіянам "впарює" офіційний друкований орган уряду росії — "Російська газета".

Так, пропагандисти вже не кажуть, що Залужний "загинув" натомість вони знайшли нову "фішку" — Залужного заарештовано. Про це, наприклад, вищезгадана газета пише, посилаючись на слова російського офіцера спецназу та полковника у відставці анатолія матвійчука.

"Надійне", як швейцарський годинник, джерело впевнено каже — Залужний і Сирський заарештовані за непокору Зеленському. І, виходячи з цих вигадок, спецназівець радує наївних росіян — ЗСУ "доживають останні дні" через відсутність керівництва.

Нагадаємо, що росіяни напередодні майбутнього наступу, якого вони панічно бояться, активізували свої фейки, ймовірно, покликані зменшити градус паніки в російському суспільстві. Так, наприклад, тільки за останні дні вони розповсюджували фейки про Залужного, який нібито загинув, потім, що техніка ЗСУ, передана нам Заходом, не справляється з нашими дорогами, а тепер ось і зовсім кажуть ЗСУ "розвалюється".

При цьому за будь-якого шарудіння вся розпропаганда одразу відкидає свої фейки і скиглить про контрнаступ.