Мати зниклого безвісти окупанта почала шукати сина лише тоді, коли не прийшли виплати (відео)

Читати російською
Автор

Поки були виплати, вона була спокійна

Матері російських окупантів продовжують бути приводами для курйозних новин — як от із туалетом матері "мобіка". Так, мешканка Володимирської області із села Косинське шукає свого сина, бо перестала отримувати виплати.

Як повідомляє Telegram-канал "Фашик Донецький" із посиланням на російські ЗМІ, Тетяна Грибанова уже 5 місяців не знає, де її син. Однак оббиває пороги чиновницьких кабінетів лише 3 місяці.

"У листопаді та грудні я ще була спокійна – виплати були, отже він в строю, хоча зв'язку з сином уже не було. Почала непокоїтися у січні, коли перестали приходити виплати", — говорить мати, яка живе у типових російських злиднях.

Жінка розповідає, що стукала в усі можливі кабінети, ходила по військкоматах, але результату немає. Обурюється, де її син, і окремо обурюється, де виплати, які вона раніше спокійно собі отримувала.

Нині жінка займається "пошуками сина". За її словами, в установах були дуже здивовані тим, що вона… по-перше: шукає сина, по-друге: не отримує виплат. 5 місяців вона вже не працює і витратила усі збереження.

Нагадаємо, що у росії матір загиблого окупанта отримала в подарунок пачку пельменів. А в іншому сусідньому регіоні мати та вдова судяться за машину загиблого в Україні сина.