путін грає у воєначальника: дав "важливе" доручення шойгу

Читати російською
Автор

шойгу має підготувати доповідь для путіна

Президент рф володимир рутін, який незабаром може втратити підтримку російського народу, мабуть, вирішив підняти свій рейтинг серед ура-патріотів і показати, що контролює ситуацію по війні в Україні.

Як зазначається на сайті президента рф, володимир путін доручив міністру оборони сергію шойгу представити доповідь про забезпечення військових частин і підрозділів росії, які беруть участь у так званій "спецоперації" в Україні.

Путін хоче дізнатися, чи забезпечені окупанти всім необхідним, у тому числі, озброєнням, військовою та спеціальною технікою, матеріальними засобами та ресурсами.

"Міноборони росії подати доповідь про забезпечення військових частин і підрозділів збройних сил російської федерації, які беруть участь у спеціальній військовій операції (війні в Україні Ред.), озброєнням, військовою та спеціальною технікою, матеріальними засобами та ресурсами, у тому числі обмундируванням та екіпіруванням, мобільними засобами розвідки, засобами індивідуального бронезахисту та маскування, а також щодо заходів, які вживаються для покращення роботи Міноборони росії у цій сфері", — йдеться у повідомленні.

Черговий гучний указ путіна вже прокоментували у мережі. Багато росіян скаржаться на те, що указ явно не своєчасний і має радше популістичний характер. У інших заяви путіна викликали лише сміх.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що путін насмішив мережу новим указом щодо Херсонської області.

Також ми повідомляли про те, що в мережі помітили недобре з новорічним зверненням путіна.