Росіяни двічі за добу обстріляли Кривий Ріг ракетами (фото та відео)

Читати російською
Автор

Інформація про постраждалих уточнюється

Російські окупанти не припиняють обстрілювати Україну, після нічних ударів по Харкову, ворог влучив ракетами по Кривому Рогу. На місці прильоту – стовп диму. Росіяни влучили по нафтобазі — вдруге за добу атакували об’єкт із нафтопродуктами.

Ракетні удари по місту підтвердив голова ВЦА Олександр Вілкул. Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що внаслідок прильоту почалася сильна пожежа на нафтобазі — пожежники вже на місці. У гасінні задіяно пожежний потяг.

Масштаби руйнування та наявність постраждалих ще уточнюються.

Приліт у нафтобазу

Повідомляється також про роботу ППО у Дніпропетровській області. Місцеві жителі публікують фото та відео наслідків прильоту у соцмережах.

Дим над місцем прильоту

Напередодні ввечері близько 19 години у Криворізькому районі у Карпівській громаді окупанти крилатими ракетами вдарили по нафтобазі. Вони знищили великі запаси палива. Остаточні наслідки ще встановлюються.

Пожежа на нафтобазі у Криворізькому районі

Раніше "Телеграф" повідомляв, що окупанти продовжують атакувати на Донбасі. Згідно з картами бойових дій і даними Генштабу ЗСУ, наступ ворога відмічено в районі Бахмута та від окупованого Донецька. Своєю чергою українські військові витісняють росіян одразу на кількох напрямках. Зокрема, на півдні в Херсонській області. Експерт із Європи вважає, що на повну деокупацію України знадобиться кілька років.