"Бахнуло" добряче: з’явилися фото з місця підриву топ-колаборанта в Енергодарі

Читати російською
Автор

Схоже, зрадника врятували лише його охоронці

Вибух, який вранці 22 травня влаштували в під’їзді будинку самопроголошеного "мера" Енергодара Андрія Шевчика, був сильним і міг убити колаборанта, але найбільше зачепило охоронців.

На фото з місця подій видно, що вибуховою хвилею вирвало двері, частково обрушило перекриття та пошкодило поштові скриньки.

Місцеві канали пишуть, що двері до під’їзду відкривав охоронець, і це врятувало Шевчика. Проте, за нашими даними, один охоронець загинув, тоді як Шевчик з іншими охоронцями у лікарні.

Чесно про війну, читайте в нашому Телеграмі

Інший місцевий поплічник окупантів Володимир Рогов стверджує, що вибух був потужністю 600-700 грамів у тротиловому еквіваленті, і до цього Шевчику нібито вже загрожували.

Пошкодження під’їзду завдали серйозних
Вибуховий пристрій заклали заздалегідь
У будинку явно чекали Шевчика
Двері просто знесло силою вибуху
На місці знайшли уламки вибухового пристрою

Як відомо, Шевчик раніше був місцевим депутатом в Енергодарі від ОПЗЖ, але після вторгнення перекинувся на бік ворога та очолив "народну адміністрацію".

Як повідомляв "Телеграф", вибух прогримів вранці 22 травня в будинку №58 на вулиці Курчатова, коли Андрій Шевчик заходив додому. Окрім зрадника та його охоронців нікого не зачепило, що говорить про те, що удар був заздалегідь спланований та спрямований саме на Шевчика.