Окупанти пішли на штурм "Азовсталі" - журналіст про атаку в Маріуполі

Читати російською
Автор

"Азовсталь" бомбардують кілька годин, на заводі масштабна пожежа

Попри обіцянки кривавого російського лідера володимира путіна не штурмувати "Азовсталь" у Маріуполі, російські загарбники розпочали наступ на комбінат. Прямо зараз окупанти намагаються прорватися на територію металургійного підприємства.

Про це у вівторок, 3 травня, у своєму Телеграм-каналі написав український журналіст Андрій Цаплієнко. Цю ж інформацію йому підтвердив заступник командира полку "Азов".

"Просто зараз пробують прорватися на територію заводу. Інформацію підтверджує заступник командира полку "Азов". Більше деталей поки немає", — йдеться в тексті публікації.

За словами журналіста, перед початком штурму маріупольської "Азовсталі" російська авіація упродовж кількох годин невпинно бомбила територію заводу. В результаті обстрілів виникла масштабна пожежа, стовп диму від якої простягається на десятки метрів.

Пожежа на території "Азовсталі"

Раніше "Телеграф" повідомляв, що радник глави ОП Олексій Арестович, коментуючи відмову путіна від штурму "Азовсталі", заявив, що переконаний у тому, що росіяни усвідомили свою неспроможність атакувати маріупольський завод, не зазнавши величезних втрат.