Були "прильоти": росіяни завдали ракетного удару по об’єкту на Львівщині (фото, відео, оновлено)

Читати російською
Автор

Метою ворога став військовий об’єкт

Втрачаючи позиції на сході, росія продовжує атакувати українські населені пункти далеко від лінії фронту — рано-вранці неділі тривогу і вибухи чули мешканці Львівської області.

Згідно з офіційними даними від Львівської обласної адміністрації, ракетного удару було завдано близько 4:30 ранку по об’єкту військової інфраструктури.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

У мережі з'явилися фото та відео неба над областю. Зазначається, що чули близько 7 вибухів та дим у повітрі характерний для роботи протиповітряної оборони.

Небо на світанку над Львівською областю /t.me/Tsaplienko

На території Львівської області є кілька об’єктів військової інфраструктури, один з них неподалік Новояворівська, мер якого звернувся до громади з проханням сидіти в укриттях одразу після вибухів.

Пізніше голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив, що ЗСУ знищили дві крилаті ракети окупантів, які запускалися з акваторії Чорного моря, ймовірно, з підводних човнів. Ще чотири ракети ворога влучили в один з об'єктів військової інфраструктури Львівщини. Об'єкт повністю зруйнований.

Бити ракетами по українським містам у вихідні — одна з рис російської агресії, на минулих — обстріляли Одесу.

Раніше ракетний удар по Львову росія завдавала на початку травня. Раніше "Телеграф" писав, що росія перейшла на застарілі ракети.