"Скільки болю ці нелюди несуть на нашу землю": знаменитості відреагували на ракетний удар по Одесі

Читати російською
Автор

Зірки у соціальних мережах показують, як виглядає "русскій мір"

У ніч на 14 червня російські окупаційні війська обстріляли "Калібрамі" Одесу, внаслідок удару загинули троє людей, понад десять отримали поранення. Українці співчувають сім’ям загиблим і намагаються показати всьому світу, який терор росія чинить на території нашої держави.

Українські знаменитості також відреагували на трагедію і почали розповсюджувати в Instagram фотографії, де показані наслідки ракетного удару по курортному місту, зазначаючи, що відчувають нестерпний біль.

Популярна співачка Надія Дорофєєва в Insta-stories опублікувала відео, показавши масштаби руйнувань, спричинених вибуховою хвилею. Виконавиця вказала, що обстріли забрали життя трьох людей, а 13 було поранено.

Дорофєєва відреагувала на удар по Одесі /Скриншот

Співчуття сім’ям загиблим та постраждалим виявила телеведуча Леся Нікітюк, опублікувавши фотографії пошкодженого бізнес-центру та житлового будинку, написавши, що не розуміє, чому росіяни направили туди свої ракети.

Реакція Лесі Нікітюк на удар по Одесі /Скриншот

Український телеведучий Олександр Педан показав на знімках, як рятувальники в Одесі допомагають постраждалим та розбирають завали, зазначивши, що для того, щоб помститися окупантам, потрібно більше грошей перераховувати на потреби ЗСУ.

Педан прокоментував ракетний обстріл Одеси /Скриншот

Співак Володимир Дантен також відреагував на трагедію, розмістивши в мережі зруйнований одеський бізнес-центр і написав лише три слова: "Одеса. Калібр. Покидьки".

Дантес відреагував на атаку по Одесі /Скриншот

Українська артистка Настя Каменських показала на відео масштаби руйнувань в Одесі та залишила напис: "Скільки болю ці нелюди несуть на нашу землю".

Каменських прокоментувала удар по Одесі /Скриншот

"Телеграф" писав раніше, що українська співачка Слава Камінських влаштувала у мережі мовний скандал. Артистка сказала, що не повернеться до України.