Дружина Віктора Павліка заявила про плани відсвяткувати день народження сина під час війни

Читати російською
Автор

Дівчина вважає таке рішення "плюсом для держави"

Концертний директор та блогер Катерина Репяхова, яка останні місяці перебувала в Ізраїлі з 11-місячним сином Михайлом, повертається до України. 15 червня малюк відзначатиме свій перший день народження. У планах зіркових батьків провести невелике свято у Івано-Франківську.

У сторіс Інстаграм Репяхова відповіла своїм підписникам, чи доцільно святкувати, коли в Україні не припиняються бойові дії.

Чому росії не виграти війну проти України?

цьому святкуванні немає жодного мінуса для держави, тільки плюси. Я боюся тільки того, щоб наша нація не впала у вічну депресію та відчай. Це те, чого добиваються рашисти. Тому я своїм прикладом показую, що всім нам просто необхідно жити далі!", — пояснила Репяхова.

Нагадаємо, що майже одразу на початку повномасштабної війни Катерина Репяхова разом із сином Михайлом виїхала з України. Весь цей час дружина Віктора Павлика була в Ізраїлі, доки сам співак залишався на батьківщині та з концертами їздив до бійців ЗСУ.

Раніше Катерина Репяхова пояснила, чому її 56-річного чоловіка, українського співака Віктора Павліка, випустили з країни попри воєнний стан.