Російський комік став антигероєм карикатури через образливий "жарт" про українку

Читати російською
Автор
Новина оновлена 16 квітня 2022, 08:14

Спроби посміятися над горем українців обернулися для артиста не найкращим чином

Відомого казахського та російського коміка Нурлана Сабурова перетворили на героя політичної карикатури, яка уособлює його ставлення до війни в Україні. Як відомо, раніше артист спробував обернути на жарт перфоманс жінки, яка намагалася звернути увагу на вбивства та зґвалтування мирних українців, запитавши її про критичні дні.

Саме цю фразу Сабурову і "повернув" київський художник-карикатурист Андрій Петренко, який опублікував черговий витвір на сторінці в Instagram.

Чому росії не виграти війну проти України?

На малюнку зображений сам російський комік, який тримає в руках пачку доларів. При цьому з його вуст начебто вилітає міркування про те, що жодні місячні не можуть стати на заваді російському танкісту, якщо той вирішує познущатися над українкою.

"Криваві жарти за триста", — підписав українець свій пост.

Та сама карикатура. Автор Андрій Петренко

До речі, художник навіть позначив на картинці офіційні акаунти Сабурова, через що деякі з його фанаток прийшли до коментарів висловлювати своє невдоволення. На їхню думку, підтримка України з боку коміка нічого не змінила б. Також вони згадали зимові протести в Казахстані — нібито вони "не тиснули на когось медійно". Звісно ж, про те, що з боку України казахи отримали практично стовідсоткову підтримку без будь-яких звернень і прохань, ніхто не згадує.

Додамо, що є в коментарях і люди, які реагують відповідно до ситуації — показують свою незгоду з цинічними жартами артиста.

Втім, щонайменше в одному з міст США концерту у Нурлана Сабурова не буде: українська діаспора в Чикаго домоглася відміни виступу "кривавого" коміка після його цинічних жартів.

Нагадаємо, що раніше Сабуров стверджував, що боїться за себе та свою сім’ю, тому й мовчить на політичні теми, щоб не отримати зайвих проблем у росії. Зрозуміло, за це він клопотав величезну критику від української аудиторії, яка звинуватила його в боягузтві.

Тим часом Україна продовжує відкривати Заходу очі на звірства російських солдатів у Бучі та інших містах. За словами уповноваженої з прав людини Людмили Денісової, щонайменше дев’ятеро з 24 зґвалтованих окупантами дівчат завагітніли. Серед них є й неповнолітні дівчата.

Також світ жахнувся історією російського нелюда, який вирішив познущатися навіть з немовляти, а потім скинув відео своїх "розваг" товаришам по службі.