Коли завершиться війна в Україні та які міста найбільше постраждають: прогноз астролога

Читати російською
Автор

За словами астролога, обстановка навколо Києва стане менш напруженою на початку квітня

Закінченню війни, яку розпочала 19 днів тому Росія проти України, можуть допомогти економічні обмеження РФ і дефіцит озброєння, а ось смерть Путіна очікується у 2023 році на тлі проблем зі здоров’ям чи отруєння. Про це у коментарі "Телеграфу" розповіла астролог Юлія Шульгата.

Астролог вважає, що 12 квітня 2022 року о 16:41 за Києвом (точний момент) повторюється період, коли було підписано Паризький мирний договір 22 березня 1856 року після закінчення Кримської війни. На думку Шульгатої, ті самі події в Україні після закінчення війни повторяться і зараз.

"Наразі війна в Україні буде доти, доки Росія матиме ресурс воювати — зброю. Зі зброєю, судячи з усього, їй допомагає Китай та Індія. Ситуація склалася таким чином, що Китай допомагає Росії через свій конфлікт зі США з островом Тайвань. У той же час, на думку Китаю, завдання полягає у зменшенні ресурсу та створенні фінансових проблем у США, через що (у тому числі) все це і відбувається. Тобто Китай є підтримкою для РФ", — повідомила астролог. .

З тієї ж причини, додає Шульгата, Путін зараз намагається перенаправити військовий і фінансовий ресурс США до Іраку, Ірану й може торкнутися і Сирії. На думку астролога, Індія стає опорою зі зброєю у всіх діях Путіна в Іраку, Ірані та Сирії.

Крім того, стверджує Шульгата, усвідомлено дав свої території для обстрілів Лукашенко, і він також, схоже, піде під суд.

"Головним моментом для припинення війни в Україні є відсутність ресурсу в РФ і її економічна ізоляція від світу, також відхід її президента, — підкреслила Шульгата. — Хочу зауважити, що в багатьох містах, де йдуть сильні обстріли, є ті люди, які здали позиції, почали працювати, дали наведення, у тому числі для обстрілів. Такі люди є і в інших областях. І зараз йде їх активний пошук і усунення — це також є дуже важливою частиною у тому, що відбувається”.

Які міста під ударом: астрологічний прогноз для України

Астролог охарактеризувала, як може складатися ситуація в основних українських містах:

  • Херсон — на цей момент окупантам складно взяти місто, оскільки їхні спроби ламаються про небажання його мешканців, зокрема вони не мають ресурсу і прав, щоб спробувати зробити це. Будь-які спроби масово змінити це і захопити райони припинятимуться, тобто їх приберуть. Намагання вплинути на народ можуть закінчитися 22 квітня 2022 року. Вирішальну роль тут грає влада міста та люди з конкретними цілями.
  • Донецька область – з 5-12 квітня – вирішальні дні. З 26 серпня по 27 грудня можливо посилення військових дій із боку РФ. У цій галузі народ чинить дуже сильний опір і боротьбу з ворогами.
  • Маріуполь — із 28 березня мають припинити руйнувати місто. РФ стоїть питання у повному його руйнуванні. Є ймовірність, що 15 березня вдасться надати гуманітарну допомогу. Тут теж проблема у тих людях, хто здав різні позиції.
  • Одеса хочуть взяти місто, але дуже навряд чи зможуть до нього зайти. Сильним опором для окупантів є його мешканці.
  • Київська область – ситуація зміниться до 4 квітня.
  • Харківська область – напружений період з 7 по 12 квітня.
  • Чернігівська область – напруга йде 12 березня.
  • Дніпропетровська область – напруга піде 5 квітня.

"Загалом усе залежить від багатьох обставин, описаних раніше", — уточнила Шульгата.

Коли може статися смерть Путіна – прогноз астролога

За словами Шульгатої, у Путіна зараз проблема з отриманням ліків для лікування онкології, які допомагають підтримувати здоров’я, дають головний ресурс для життя. Піковий момент напруги у зв’язку з цим, зазначає астролог, буде 31 березня 2022 року, який розпочався з 4 лютого 2022 року.

Крім того, вона вказала на такі періоди:

  1. З 22 березня по 1 квітня нинішнього року проблеми на посаді, в отриманні лікування, також це момент загострення генетичних захворювань нирок.
  2. З 9-11 березня почалося напруження, яке могло дати інсульт, проблему з тиском, а також порушення координації, вестибулярного апарату, а також це загострення психічних розладів — утворюється образа і гнів.

За словами астролога, до кінця січня 2023 року є сильна ймовірність смерті через всі ці фактори зі здоров’ям. Є ймовірність того, що Путіна можуть отруїти.

Раніше астролог Влад Росс розповів "Телеграфу" про те, чи може Путін у ході війни проти України застосувати ядерну зброю.