Таролог розповіла, коли закінчиться війна в Україні: "Ніяких переговорів та "жестів доброї волі"

Читати російською
Автор

Конкретної дати експерт не назвала, виділивши лише ключові події

Відомий таролог, переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова, яка раніше розповідала, чи буде напад з боку Білорусі, поділилася новим прогнозом. Експерт наголосила на кількох подіях, які стануть сигналом до того, що війна вийшла "на фінішну пряму".

Своїм прогнозом Пасинкова поділилася в інтерв’ю каналу "КаПаБу". Вона зазначила, що перемога України настане без жодних "жестів доброї волі" від окупантів, а також не буде і переговорів, про які так наполегливо просить російська сторона.

Також таролог додала, що єдиним "засобом" для перемоги у цій війні є сила Збройних сил України. Коли в новинах підуть повідомлення, що ЗСУ звільнили дві поспіль захоплені області, це й буде сигнал, що війна ось-ось закінчиться.

"Причому сьогодні новина, що звільнена така-то область, а завтра — новина про те, що — друга... Чекайте на швидку перемогу після цих подій " — підсумувала Пасинкова.

Раніше таролог Олена Бюн розповіла, що взимку ЗСУ продовжать контрнаступ. У цей період на окупантів чекають провали. Також за словами астроексперта, ясновидця та екстрасенсу Хаяла Алекперова світ в Україні настане у весняні місяці 2023 року.