"Ось як приманювати ворога": бойовий медик захопив у полон вісьмох окупантів (відео)

Читати російською
Автор

Історія, яка гідна стати сценарієм для голлівудського фільму

Бойовому медику зі складу Збройних сил України, які вже 117 днів поспіль боронять українські землі від ворога з росії, вдалося взяти у полон вісьмох окупантів.

Про це на своїй сторінці у Твіттері написав офіцер 95-ої окремої десантно-штурмової бригади Юрій Кочевенко. За словами українського захисника, одному з російських загарбників, які намагалися поцупити речі бійців ЗСУ, медик прострелив ногу, решта ж — з переляку здалися.

Інцидент трапився, коли наші військові отримали новеньку форму. Проте, через те, що гарячі бої тривають, вирішили розійтися по позиціях, а обновки розібрати вже згодом. Пізніше військовий медик 95-ї ОДШБр вирішив все ж повернутися, аби взяти для себе щось з одягу, і раптом побачив російських солдатів, які вже копирсаються в обновках для ЗСУ.

Довго не роздумуючи, медик поцілив в одного з загарбників, простреливши йому нижню кінцівку, інші ж солдати злякалися і одразу здалися в полон українцям.

"Привезли нову форму. Хлопці до часу залишили на купі і пішли по позиціям. Згодом медик вирішив повернутися щось собі підібрати, а там вже вісім риються в нашій формі. Одному ногу прострелив, решта з переляку здалися. Результат — медик взяв в полон 8 орків. Вірте в ЗСУ!" — йдеться в тексті публікації Кочевенка.

Зверніть увагу, що на відео присутня ненормативна лексика!

У коментарях під відеозаписом користувачі мережі відзначають, що українські військові найкращі, тож неодмінно переможуть загарбників з росії.

А дехто підкидує захисникам гарну ідею — ловити окупантів на нову форму.

Реакція користувачів мережі

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Раніше "Телеграф" повідомляв, як в Україні вперше назвали, скільки ворожої техніки знищили українські захисники у боротьбі з російськими окупантами.

Також нагадаємо, що напередодні, українцям вдалося знищити командно-розвідувальний центр окупаційної армії.